LOADING

Type to search

Actualitat Carnaval Festes

14 restaurants de Sitges porten el Carnaval al plat

Braves bravíssimes, a la Formatgeria

Tot i les restrictives mesures d’horaris i moviments dictades per la Generalitat i que estan abocant l’hostaleria a una crisi sense precedents, un grup de catorze restaurants de Sitges volen aprofitar els dies de Carnaval per vincular de nou festa i gastronomia. Aquests restaurants han respost positivament a la proposta de la Comissió de Carnaval i ha preparat, en cada cas, una cassoleta centrada en algun aspecte carnavaler. Un tapa a tapa de Carnaval.

El tret en comú de totes les cassoles és que han de tenir, com a mínim, un ingredient propi del xató, sigui l’escarola, el bacallà, la tonyina, les olives o bé la salsa. A partir d’aquesta fórmula, els catorze restaurants participants en la proposta han elaborat petits i originals plats de gustos i tendències diverses. Cada cassoleta té un preu de 5 euros i inclou una beguda.

Llista de restaurants i cassoletes:
13 Llunes: So de disbauxa
Casa Hidalgo. Hort i mar
Cañateca: Tomate la brandada
Casa Tecla: Contigo a pan y cebolla
Can tina: Cassoleta amb xamfaina i cruixent de butifarra
El Noi d’Alcoi: Bacallà a l’Empordanesa
Federal Café: Torrada de bacallà amb alvocat i romesco de chipotle
La Barata: Amb dos cigrons
La Oca: Fardo i ploma
La Pícara: Cha Cha Cha, que bo el bacallà!
La Formatgeria de Sitges: Braves bravíssimes
L’Artemisa: Cassoleta de bacallà i la seva fanfàrria
Restaurant Onaji: Naruto
Vento: Cassoleta de bacallà arromescat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure