LOADING

Type to search

Actualitat

Guanyem reivindica un Sitges per viure-hi

El passat diumenge 5 de maig la candidatura encapçalada per Xavier Salmerón va presentar els principals eixos del seu programa electoral. Les sis persones responsables de les àrees dels grups de treball, que han realitzat el programa, van ser les encarregades de posar veu a les propostes, tot i no ser en els primers llocs de la llista.

“Avui presentem un programa fruit del treball de les tres formacions de la nostra confluència”. Van ser les primeres paraules, en veu de l’ex-regidor Òscar Ortiz, en referència a la CUP, Sitges en Comú i MES, que  obria un acte en que es van sentir les principals propostes de Guanyem Sitges. Sota el lema Guanyem un Sitges per viure-hi, els principals eixos del seu programa són sis.

Albert Corominas va pujar al primer esglaó de la presentació exposant la necessitat de vehicular municipi i república. El segon eix transversal van ser els feminismes, amb la intervenció de representats del col·lectiu No em toquis la Tecla. El model econòmic i social, així com la transformació, que necessàriament ha de passar per la revisió del Pla General, van ser, al costat de les mesures socials i la memòria democràtica, les claus d’un programa de 70 pàgines, que es va presentar davant unes setanta persones.