LOADING

Type to search

Actualitat

L’Eco celebra els debats electorals

Els candidats a l’Alcaldia a les eleccions municipals del 26M a Sitges es trobaran de nou, demà  la tarda al Pic Nic, després del gran èxit dels primers cara a cara, celebrats el passat dimecres a la Sitgetana.

Es repeteix la fórmula de debats a dos, de 30 minuts de durada cadascun, en què els candidats abordaran les principals necessitats i reptes que té la vila en els propers anys.

Els caps de llista de les formacions que tenen actualment dos o més regidors al Ple tornaran a actuar (JxS, PSC, Cs, ERC, Guanyem i NH), mentre que debuten tres partits nous: Partit Popular, El Margalló i Sitges Grup Independent.

Les sessions es podran seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de L’Eco. L’endemà seran accessibles també des del canal de YouTube i el nou web de L’Eco.