LOADING

Type to search

Cultura

Més de 1.700 persones participen en les activitats del Dia Internacional dels Museus

L’alt volum d’assistents ha obligat a fer una segona edició de la visita nocturna al Cau Ferrat i al Museu de Maricel

El Dia Internacional dels Museus s’ha tornat a celebrar a Sitges amb un cap de setmana farcit de propostes culturals per a tots els públics. L’epicentre de la commemoració han tornat a ser els Museus de Sitges, que han rebut més de 1.700 participants en el conjunt d’activitats que han programat.

La iniciativa més multitudinària ha sigut, un any més, la jornada de portes obertes de dissabte, que ha congregat un miler de visitants al Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli. De fet, el volum d’assistents ha estat tan elevat que, malgrat que no estava previst, s’ha hagut de fer una segona Nit dels Museus per a poder encabir-hi tota la gent que volia entrar-hi.

Una altra de les propostes destacades del cap de setmana és la que ha unit gastronomia, patrimoni i història pesquera sitgetana a través de la ruta Tasta el Sitges més mediterrani. Del museu al plat. L’itinerari guiat començava a la Torreta i, després de passar pel Museu de Maricel i el Baluard, finalitzava a Can Falç amb una degustació de productes gastronòmics mariners amb denominació d’origen local.