LOADING

Type to search

Actualitat

L’Eco dedica un especial a les eleccions municipals

L’edició en paper de L’Eco de Sitges d’aquesta setmana dedica una atenció especial a les eleccions municipals de diumenge a Sitges i Sant Pere de Ribes. Un total de catorze pàgines repassen actualitat, les propostes, els programes i els perfils dels candidats.

Les pàgines de L’Eco s’aboquen en les eleccions municipals, amb una crònica de campanya, que repassa els quinze dies de campanya, i en fa balanç des de diversos vessants. També ha comparat les principals propostes dels programes electorals i ha repassat els perfils dels candidats a partir de la foto que ells mateixos van triar fer-se en les diferents entrevistes publicades els últims mesos per L’Eco. Les pàgines del setmanari també indiquen tots els electors, col·legi a col·legi, i fa crònica d’alguns dels darrers actes de campanya.

Podeu llegir la versió digital (de pagament) del setmanari aquí.