LOADING

Type to search

Esports

Les obres del nou camp de rugbi començaran a l’estiu

La constructora Gicsa és l’empresa encarregada de la construcció del nou estadi a la zona de Nou Pins Vens

Un dels grans projectes de nous equipaments esportius de la legislatura que ara s’acaba, comença a veure la llum. Després de l’aprovació de la licitació de les obres a principis d’any, l’Ajuntament de Sitges ja ha triat l’empresa adjudicatària, i a falta de tancar-se els darrers tràmits, les obres del nou camp de rugbi començaran a l’estiu, a la zona de Nou Pins Vens, al costat del camp de futbol de la Blanca Subur, zona que esdevindrà el nou centre esportiu de la vila.

El nou camp de rugbi ha estat un dels grans propòsits de la Regidoria d’Esports, encapçalada per Eduard Terrado, ja que el club sitgetà tenia uns clars dèficits d’instal·lacions per la gran categoria del Club, va arribar a jugar a Divisió d’Honor B –la segona categoria del rugbi espanyol– i té una escola amb un espectacular creixement. 

El RC Sitges feia més de deu anys que jugava a Santa Bàrbara, en un terreny que era d’un dels propietaris del nou barri de la Plana, amb barracons com a vestuaris i tenia des de feia anys una clara urgència,que l’actual regidor ha resolt. El club, en un principi era reticent a marxar de la zona, però finalment va acceptar anar a jugar a la zona de Nou Pins Vens.

L’empresa encarregada de tirar endavant el pressupost de 3,4 milions d’euros, serà la constructora mexicana amb seu a Tarragona, Gicsa, que en els pròxims dies ha de presentar els avals i tota la documentació necessària, que serà aprovada per Junta de Govern a mitjans de juny, per tal que les obres puguin començar el mes de juliol.

El futur camp de rugbi, que també serà polivalent perquè s’hi puguin practicar altres esports,  comptarà amb pista de gespa artificial, graderies, vestuari, aparcament i un camp petit d’entrenament.