LOADING

Type to search

Esports

El Sitges Suburense és de Primera

El Sitges Suburense Femení ha tocat el cel aquesta tarda a Tortosa i ha aconseguit l’anhelat ascens a Primera. Un gol en pròpia porteria a l’equador de la primera meitat, després d’una gran jugada d’Andrea Cruselles, ha deixat la feina ben encaminada per a l’equip entrenat per Xavi Hereu, que havia de guanyar per proclamar-se campió a falta d’una jornada per a la conclusió del campionat. Les jugadores tortosines, que de guanyar es situaven primeres a falta d’una jornada, ho han intentat i han collat de valent al Subu en el darrer tram de la primera meitat, però aquestes han defensat amb dents i ungles el marcador. La recompensa era inigualable. A la represa, un gol de Yasmina al minut 10 ha deixat el camí ben aplanat per a les sitgetanes. Al 30 de la segona, Júlia Pérez ha marcat el 0 a 3 que ha deixat el matx vist per sentència. El marcador ja no s’ha mogut i les jugadores i el nombrós públic sitgetà que s’ha desplaçat a la capital del Baix Ebre han pogut celebrar l’ascens en el darrer tram de partit.

El Sitges Suburense ha mantingut un espectacular frec a frec amb el club tortosí durant tota la temporada. Les tarragonines van fer una primera volta immaculada, i van acabar vuit punts per sobre de les sitgetanes. En la segona volta han estat les del Garraf que han fet el ple de victòries. Aquesta increïble regularitat, combinada amb la derrota del Tortosa a Sant Jaume dels Domenys en l’avant penúltima jornada, fa que les sitgetanes tornin a Primera després de diverses temporades intentant-ho. L’equip ha realitzat un any meravellós amb 26 partits guanyats i només dos perduts, amb quasi 160 gols a favor. El premi és totalment merescut.