LOADING

Type to search

Esports

La UE Sitges presenta els primers fitxatges

Àlex Laguna, Jordi Fernàndez, Carlos Henarejos, Dídac de la Calle i Fede Rafael

Els cinc nous fitxatges vénen de la Joventut Ribetana i han jugat sota les ordres de Manel Rodríguez, nou tècnic del Sitges, aquesta temporada

El nou Sitges comença a agafar forma. Ahir dilluns es van presentar els primers fitxatges que defensaran la samarreta blanca la pròxima temporada al Grup 3 de Segona Catalana. Els cinc fitxatges provenen de la Juve Ribetana, equip que s’ha integrat a l’estructura de l’equip sitgetà.

Els cinc nous jugadors que estaran sota les ordres de Manel Rodríguez són Fede Rafael, antic capità i que comença la tercera etapa al club; Jordi Fernández, porter amb gran experiència en categories superiors; Carlos Henarejos, un davanter amb gol i gran qualitat; el sitgetà Dídac de la Calle, que retorna al club per donar ritme al joc de l’equip, i Àlex Laguna, un treballador incansable que ha jugat al Vilanova i a la Juve.

Amb tots ells s’espera fer un gran salt de qualitat i poder somiar en fer una gran temporada a la nova categoria i aspirar al màxim. En els dies vinents s’esperen noves presentacions al municipal d’Aiguadolç. El cos tècnic sitgetà vol marxar de vacances amb els deures fets i la plantilla pràcticament tancada.