LOADING

Type to search

Cultura

L’institut Joan Ramon Benaprès presenta el llibre ‘Recull Visual’

L’institut Joan Ramon Benaprès va presentar dissabte passat al Centre Cultural Mirarmar, el llibre Recull Visual, que es basa en un treball de recerca de l’alumne Victor Sáez: un recull de fotografies de les activitats extraescolars desenvolupades al llarg dels cursos 2016-17 i 2017-18. En les imatges hi destaquen la representació teatral de l’obra Lisístrata, o els actes de celebració del Centenar de L’auca del senyor Esteve. El projecte ha estat coordinat pels professors Javier Clement i Andreu Ferrer.

La regidora de Cultura i Tradicions i Festes en funcions, Rosa Tubau, va destacar que aquesta publicació ‘’pot servir per recollir visualment aspectes de la nostra vida cultural i festiva de Sitges, a través de la implicació i participació de l’institut Joan Ramon Benaprès’’. El director del centre, Samuel Valls, va recordar que ‘’en una època on la comunicació audiovisual té un gran paper, és important poder tenir un recull visual de tot el que significa la cultura i les festes de Sitges amb la participació de l’institut en aquests esdeveniments’’.

Aquest recull fotogràfic tindrà continuïtat, ja que la intenció de l’institut Joan Ramon Benaprès és crear un espai de Fototeca per tal de recollir tot el material dels diferents cursos.