LOADING

Type to search

Esports

Torna el millor rugbi a la platja de la Fragata

S’espera que passin 750 jugadors entre Sub 5 fins a categoria absoluta

Els més menuts també seran protagonistes del Torneig

A la platja de La Fragata de Sitges es realitzarà la XXV edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges, i que com en anys anteriors hi competiran equips en categoria sènior masculina, sènior femenina, sense oblidar els més joves, passant per totes les categories inferiors: des dels més petits, que tenen cinc i sis anys, fins a Sub 18.

Serà una gran festa del rugbi, ja que s’espera comptar amb la presència de més de 750 participants, superant la trentena de clubs, i més de 50 equips.

Com en la darrera edició el Torneig se celebrarà en dos dies. Els Sub 18 obriran el Torneig dissabte al matí, seguits el mateix dissabte a la tarda amb les categories Sènior Femení i Sènior Masculí. Els més petits, des de Sub 5 fins a Sub 16, seran els protagonistes en la jornada de diumenge, en què es tancarà un Torneig totalment consolidat al calendari català de torneigs de rugbi platja i que s’ha convertit en un clàssic dels esdeveniments esportius que se celebren a la vila, i que enguanay arriba a la fita històrica del 25è aniversari.

També pots veure