LOADING

Type to search

Actualitat

Les Cases Noves, a punt per al seu dia gran

Continua l’estiu amb les festes de Sant Pere al barri de les Cases Noves

Homenatge a la gent gran del barri del 2018

Amb l’arribada de l’estiu, els barris de Sitges s’omplen de festa i tradició per tal de commemorar aquests petits nuclis més allunyats del centre de la vila i donar visibilitat a la seva història.

Després de la celebrada revetlla de Sant Joan al Poble Sec, arriba l’esperada festa de les Cases Noves. La festivitat es commemora en honor a Sant Pere, patró dels pescadors i del barri, en homenatge als primers habitants, la gran majoria dels quals vivien de la mar.

Enguany l’agenda d’activitats acull diferents actes que ompliran la plaça dels Castellers amb els veïns i sitgetans durant els dies 4, 5, 6, i 7 de juliol.

Un dels actes més emotius dins de la programació és l’homenatge a la vellesa, ja que és una mostra cap a les persones que resideixen a les Cases Noves de més avançada edat, l’acte també ofereix sopar per als familiars i assistents acompanyats de la música del grup Alegria. També cal remarcar que enguany, el tradicional pregó anirà a càrrec de Toni Tudela Pérez, que seguidament donarà pas a la revetlla popular a la plaça dels Castellers.

Agenda d’actes