LOADING

Type to search

Actualitat

La campanya ‘Units pel mar’ pretén reduir el consum de gots plàstics d’un sòl ús i canviar els hàbits de consum

L’organització mediambientalista Pure Clean Earth impulsa la campanya Units pel mar que  promou l’ús de gots de plàstic reutilitzables –amb uns 500 anys de vida– a les platges de Sitges. Bacardí patrocina la iniciativa, que posarà a prova la seva viabilitat a les festes dels diumenges de l’Hola Club, a la platja dels Grills. Els usuaris adquiriran el got a un preu d’un euro que podran recuperar un cop finalitzada la festa o convertir-lo en el seu got habitual durant tot l’estiu. Aquest gest podria estalviar l’ús d’un milió de gots d’un sòl ús.

La voluntat de Pure Clean Earth és demostrar què és possible i estendre la campanya al llarg del litoral sitgetà i a d’altres localitats, convertint el got de plàstic reutilitzable en tot un símbol de canvi.

Llegeix la notícia complerta a la versió en paper de L’Eco de Sitges o en digital a l’iQuiosc.