LOADING

Type to search

Actualitat

La Jove de Sitges crea la diada Memorial Pepe Rodríguez

El Cap de la Vila serà demà dissabte escenari d’un homenatge al casteller Pepe Rodríguez, traspassat l’any passat als 70 anys després d’haver-se’n passat els darrers 22 en cadires de rodes per un accident medul·lar. La que fins ara es coneixia com Diada del juliol ha estat batejada ara com Diada Memorial Pepe Rodríguez i es mantindrà d’aquesta manera en el calendari de la Jove de Sitges. Abans de l’actuació hi haurà un petit homenatge al Pepe (també conegut com El barquero o Pocaropa).

L’any passat, per Festa Major i setmanes abans de la seva mort, la Jove li va lliurar el premi Lo Carro Gros a una trajectòria castellera exemplar. L’acte es va fer al Palau del rei Moro, davant la presència de castellers històrics de la colla, en el 25è aniversari de la seva fundació.

La diada comptarà amb la participació de la Jove de Sitges, la Colla Joves Xiquets de Valls (que podria fer el 3de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre), els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Castelldefels. Els sitgetans han estat assajant el 5de7, el 7de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla per  aquesta diada.

També pots veure