LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament preveu destinar el Mercat Vell a usos culturals

El Govern municipal treballa en un pla per a que el Mercat Vell tingui usos culturals, un cop finalitzi el contracte amb Bacardí, l’any vinent. El regidor de Cultura i Participació, Xavier Salmerón, preveu iniciar un procés participatiu obert per a que la ciutadania triï quin ús ha de tenir aquest emblemàtic edifici de Sitges, així com altres de titularitat municipal: l’Escorxador i el Patronat. La sortida de Bacardí del Mercat Vell no implicaria l’abandonament de Sitges, ja que l’Ajuntament voldria que restés a Sitges, però en un altre edifici.

A L’Eco d’aquesta setmana, us expliquem amb mes detalls aquest projecte, us exposem quines són les possibles destinacions que pot tenir el Mercat vell i quina és l’opinió majoritària dels sitgetans. Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda i en la versió digital de l’iQuiosc.cat.

També pots veure