LOADING

Type to search

Actualitat

L’exagerat preu de l’habitatge, el nou padró de Sitges i la història de tres policies que van salvar una vida, a L’Eco

El número d’aquest divendres també inclou tots els detalls del Festival de Cinema i, com sempre, les informacions més destacades de Sant Pere de Ribes

A L’Eco d’aquesta setmana tractem l’exagerat preu de l’habitatge, tant de compra com de lloguer al municipi, que continua pels núvols. Us expliquem també que el padró de Sitges supera els 30.000 habitants, quina és la història de tres policies que van salvar la vida d’una persona, el viatge dels ocells migratoris al Garraf, tots els secrets Festival de Cinema i que la Generalitat vol participar en els Museus de Sitges. També entrem en la història del mestre Cabistañ, professor de diverses generacions de sitgetans.

A les pàgines de Ribes us expliquem que l’Ajuntament aplicarà un recàrrec del 50 en els pisos buits, el pacte local per lluitar contra l’emergència climàtica, l’estat del sobiranisme local en el segon aniversari de l’1 d’octubre, entre d’altres temes.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda i en la versió digital de l’iQuiosc.cat.

També pots veure