LOADING

Type to search

Actualitat

Un Festival amb menys estrelles, però amb la mateixa expectació

Patrick Wilson arribant a la redcarpet ahir dijous

171 pel·lícules en 355 sessions cinematogràfiques i 310 artistes convidats marquen un Festival que enguany ha arribat sense gans estrelles, però amb la mateixa expectació de les últimes edicions. Així ho constaten el nombre d’entrades venudes, que se situa en línia al de l’any passat, quan es va batre el rècord d’assistència.

El Festival va arrencar ahir amb la gala d’inauguració, en què es va lliurar el premi La Màquina del temps a l’actor Patrick Wilson. La sessió també va tenir com a protagonista al director Vincenzo Natali, un dels noms habituals del Festival (va guanyar la Millor Pel·lícula del 1998). L’acte va comptar amb una àmplia representació institucional, amb autoritats que van respondre a la invitació de l’alcaldessa, Aurora Carbonell, com el president del Parlament, Roger Torrent, el vicepresident Pere Aragonès i les conselleres Mariàngela Vilallonga i Ester Capella, a més de diputats i diversos càrrecs de la Generalitat.

Demà dissabte, el festival serà pres pels zombies, que enviaran els carrers del centre al vespre amb la Zombie Walk. També arribaran diverses estrelles com Charles Band, Ernesto Alterio, Luis Tosar o Belén Cuesta o Quim Gutiérrez, entre molts altres.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un ampli reportatge sobre el Festival i les seves dades.

També pots veure