LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges supera els 30.000 censats

El cens municipal va superar el passat 2 d’agost el llindar dels 30.000 habitants. El cents és un registre viu que pot variar a l’alça o la baixa en qüestió de dies. Aquesta setmana, la xifra havia pujat fins els 31.447 persones. No obstant, s’haurà d’esperar fins a finals d’any a la publicació de les dades de tancament de l’exercici 2019, amb les xifres oficials que publica l’Idescat.

Es tracta d’una xifra històrica que apunta a un Sitges de futur, amb cada cop més habitants. La previsió màxima que preveu el municipi és la de 45.000 habitants censats, un cop s’hagin desenvolupat totes les zones urbanitzables.

En parlem en profunditat a L’Eco d’aquesta setmana que trobaràs en paper als quioscos i també en versió digital a l’iQuiosc.