LOADING

Type to search

Actualitat

La jornada Junts per la infància recapta més de 8.000 euros

La jornada Fem-ho junts per la infància, convocada el passat 28 de setembre als Jardins de Terramar per l’associació Las Historias de Sofía va aconseguir recaptar 8.056 euros, que es destinaran a tres iniciatives solidàries adreçades a infants i adolescents. Es tracta de la campanya de Nadal impulsada per l’Ajuntament de Sitges per a adolescents etre 12 i 17 anys (2.000 euros), subvencions de places als propers casals d’estiu de Sitges (2.000 euros més) i el projecte Port Aventura Dream Villages (4.056 euros), que busca oferir experiències agradables per a infants amb malalties greus.

La jornada va aplegar prop de 2.000 persones, que van poder participar en les diferents activitats i actuacions, com recitals de música i dansa, escenificacions, tallers infantils i propostes de cuina saludable, entre d’altres. La iniciativa està impulsada per l’associació Las Historias de Sofía, que treballa en recaptar fons per destinar-los a la lluita contra malalties infantils o espais d’oci per als infants. El patrocini per part de La Caixa i l’Ajuntament de Sutges va permetre que tots els diners recaptats es puguin destinar als projecte solidaris.

També pots veure