LOADING

Type to search

Actualitat

La nit més solidaria arriba divendres

La cursa de la Lluna Plena torna un cop més per combatre el càncer infantil. Es donarà el tret de sortida demà divendres a les 21.00 hores. La novetat d’enguany és la nova ubicació de l’inici i l’arribada de la cursa que totes dues s’efectuaran des de l’Institut Vinyet. El recorregut s’il·luminarà amb 1.200 espelmes apadrinades que representaran cadascun dels casos de càncer infantil que es diagnostiquen cada any al nostre país. La cursa de 4,2 quilòmetres és apte per a tot aquell que la vulgui fer, ja que permet fer-la corrents, caminant o acompanyat dels teus amics i família, ja que preval la solidaritat per sobre de la marca atlètica.

Amb un sostre de 3.000 participants que culminaran l’esdeveniment amb un sopar a peu dret juntament amb el repartiment de premis. Finalment es durà a terme un sorteig de productes aportats per tots els establiments col·laboradors de la cursa.

La inscripció té un preu de 14 euros, i també es pot col·laborar amb un dorsal zero i amb donacions, a partir d’1 euro. Els beneficis obtinguts es destinen al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.