LOADING

Type to search

Cultura

Els museus apropen el patrimoni al gran públic

Els Museus de Sitges han convocat set activitats per a aquest cap de setmana, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, per difondre el patrimoni entre el gran públic. El programa consta de set activitats i totes són de caràcter gratuït. Els actes coincideixen amb el final de l’exposició Realisme(s) a Catalunya 1917-36, que durant els darres tres mesos ha exhibit obres de Picasso, Dalí, Joan Miró, Joaquim Sunyer, Josep de Togores o Ángeles Santos.

Les principals activitats són diumenge i inclouen una jornada de portes obertes al Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli, visites guiades a la Fundació i el palau de Maricel, un joc de pistes pel Museu de Maricel per participar en família, un espectacle d’òpera al Racó de la Calma.

Dissabte també hi ha activitats, amb una sessió de lectura de textos del llibre Màximes i mals pensaments, de Santiago Rusiñol, i La Petita història de Santiago Rusiñol, de Vinyet Panyella, a més de visites guiades al Cau i el Museu de Maricel.