LOADING

Type to search

Actualitat

Les noves taxes, el pla per dignificar el Vinyet i Terramar i l’augment significatiu de la franja de gent gran, a L’Eco d’aquesta setmana

A les pàgines de Sitges us expliquem quines taxes pujaran i baixaran l’any vinent, segons la proposta d’Ordenances fiscals, que un pla de l’Ajuntament pretén solucionar l’històric problema de serveis a Vinyet i Terramar, que la desembocadura de la Riera de Ribes està patint els problemes de convivència de la fauna i la presència humana i que la demografia de Sitges registra un significatiu creixement de la població gran i descens de la jove, entre d’altres temes.

A les pàgines de Ribes fem balanç d’una verema excel·lent, que 46 propostes ciutadanes integren els pressupostos participatius de l’Ajuntament i que Ribes posa en marxa propostes per a l’estimulació cognitiva, entre d’altres. També destaquem els recents èxits de dues ribetanes que triomfen en les seves respectives disciplines esportives: Gisela Carrión i Aitana Bonmatí.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda i en la versió digital de l’iQuiosc.cat.