LOADING

Type to search

Actualitat

La licitació del contracte de neteja arriba als tribunals

Una de les tres empreses excloses de la licitació del contracte de neteja, la unió temporal d’empreses Suburnet, ha presentat un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L’empresa (Suburnet és la suma d’OHL Servicios Ingesan i Sersa Serveis Reunits), discrepa amb la resolució del Tribunal de Contractació de la Generalitat, que va donar suport a les raons tècniques de l’exclusió. Per a l’empresa es tracta d’una “adjudicació emmascarada”, i estudia la possibilitat d’interposar una segona denúncia per mala praxi, per la que assenyala directament als serveis tècnics municipals.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, es mostra tranquil pel que entén és un procés habitual entre grans empreses i confia en la correcció de tot el procés. L’adjudicació es va efectuar en la legislatura passada.

A L’Eco d’aquesta setmana aprofundim en aquesta informació que ha denunciat Nou Horitzó, formació que assegura que el jutge encarregat ha decretat un termini de 20 dies per recopilar tota la informació.