LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

73 denúncies en una nit per incomplir les mesures

La nit del divendres ha estat intensa per a la Policia Local de Sitges: els agents han interposat 73 denúncies a joves de Sitges per no dur la mascareta, a més de 10 per consum d’alcohol a la via pública i dues per tinència de drogues.

L’operatiu de la Policia Local d’ahir va ser dels més intensos des que va començar la pandèmia i es va centrar en l’activitat d’oci dels joves a la via pública. Les patrulles dels agents van recórrer diferents punts on hi ha concentració de joves a la nit, com l’espigó de la Punta, la Fragata, la Llevantina o el parc de Can Robert. En total, van efectuar 73 denúncies a joves d’entre 18 i 20 anys perquè no portaven la mascareta.

En el seu dispositiu, els agents es van trobar que diversos joves participaven en botellots a la via públic, una activitat que no està permesa. En alguns casos, fins i tot, portaven neveres. En aquest sentit, van tramitar 10 sancions per consum d’alcohol a la via pública. A més, també van tramitar dues sancions més per tinença de drogues. Els agents portaven un gos especialitzat per olorar estupefaents.

L’actuació de la Policia Local s’emmarca en el seguiment de les mesures de seguretat. Els caps de setmana, els agents efectuen operatius per detectar concentracions de botellot. La d’ahir ha estat la més elevada en sancions, just en el moment en què Sitges es troba amb un índex de contagi fora de control.

Notícies relacionades:
El risc de contagi es manté alt a Sitges, mentre continuen pujant els positius (11 de setembre de 2020)
Sant Camil triplica ingressats per Covid-19 en dues setmanes i pateix una altra defunció (8 de setembre de 2020)
El percentatge de positius creix a Sitges un 400% més que a tot Catalunya (7 de setembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure