Sitges, 20 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:38 h

Amb 20 anys, Maricel televisió s’acosta de nou a la carta d’ajust

La televisió local celebra dues dècades en una situació d’oblit que ha relegat el mitjà a les xarxes i que fa tremolar la seva continuïtat

11/02/2019 10:290 comentaris
 
Va néixer, demà fa vint anys, com un projecte gestat per la voluntat política i és la voluntat política qui l’ha condemnat. Maricel TV és avui el més allunyat a un canal de televisió, sense pantalla, sense web i sense audiència des que fa sis anys es va decidir treure-la de Canal Blau, on havia estat amagada quatre anys, sense cap projecte alternatiu. Ara, l’Ajuntament es planteja tornar al Consorci, del qual va sortir el 2013 en un darrer intent per resituar el canal.
 
El 9 de febrer de 1999 van començar les emissions de Maricel TV, amb una ambició moderada, però definida. El govern del moment, liderat per Pere Junyent, creia en el projecte que va donar les primeres passes amb una franja de vint minuts tres dies a la setmana que llogava a Canal Blau, on s’havien de portar dia les cintes amb les gravacions de les emissions. Era un temps analògic i tot resultava com un joc per als treballadors i col·laboradors d’un mitjà que va créixer ràpidament, i que es va establir en un canal propi poc temps després.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges, disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris