LOADING

Type to search

Cultura Ribes

Antonio Orozco grava el vídeo del seu darrer èxit a l’Autòdrom

L’Autòdrom de Terramar és l’escenari del vídeo del darrer èxit d’Antonio Orozco, titulat Hoy. El popular cantant, que resideix a Sitges, ha rodat en les instal·lacions del circuit de Terramar les imatges del clip. Hi apareix ell a la pista automobilística i també sota la graderia, junt amb els músics que l’acompanyen i una ballarina.

El rodatge es va fer a començament de març, just abans de les mesures de confinament. En només quatre dies, el vídeo ja ha rebut més de 300.000 visites.

L’Autòdrom de Terramar es convertirà aviat en un centre hípic, que tindrà exhibicions de salts entre els mesos d’octubre i abril, mentre que la resta de l’any mantindrà el seu espai per a presentacions de vehicles i nous models de marques automobilístiques. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va aprovar de manera definitiva el projecte el mes passat i està previst que després l’estiu comencin les obres. El projecte respectarà els elements patrimonials del circuit (com la pista, que serà restaurada) i dels edificis amb caràcter històric (dues masies), i estarà caracteritzat pel manteniment de zones verdes. Els promotors –l’empresa francesa Grand Prix– també realitzaran altres actuacions de protecció ambiental, com la neteja i recuperació de la riera.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA