LOADING

Type to search

Actualitat

Apareix un submarinista mort a la platja de les Coves

Els GEAS, fent l’operació de rescat

Estiu negre en accidents submarinistes. Aquesta tarda, ha aparegut el cos d’un submarinista sense vida a la platja de les Coves. És el sisè accident mortal aquest estiu a les platges de Sitges.

El cos ha estat trobat per uns bussos, que estaven practicant immersió aquàtica entre Sitges i Vilanova. Quan han arribat a la zona de les Coves, han divisat un home amb vestit de neoprè que estava surant i sense moure’s. Els bussos s’hi han acostat i han comprovat que no tenia la constants vitals actives i que deuria ser mort de feia una estona.

Els bussos han trucat al 112, que ha desplaçat un operatiu del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, quatre unitats dels Bombers, el Servei d’Emergències Mèdiques i la Policia Local. En el rescat han participat els Bombers i els GEAS. En comprovar que el cos era ja sense vida, aquests darrers se l’han endut al Port de Vilanova.

Es tracta del sisè accident mortal d’aquest estiu a les platges de Sitges. L’11 de juliol va morir un bussejador a les Botigues (a més d’una altra persona que es va llençar des del Baluard). El 25 d’aquest mes també perdia la vida un veí de Ribes a la platja de la Riera Xica, el 30 de juliol va ser el cas d’un home que va morir d’infart a la platja de la Barra i el 22 d’agost, un altre a la mateixa platja. A més, un altre ribetà va morir fent submarinisme, a Tossa de Mar el 18 d’agost.

AMPLIACIÓ DIJOUS 17 A LES 11 HORES: A falta de l’autòpsia, tot apunta que el cos del submarinista trobat mort ahir tarda a la platja de les Coves i és el l’esportista i jardiner sitgetà Rafael Fraguas, que en els darrers temps havia descobert diverses coves subaqüàtiques per la zona.

Notícies relacionades:
Jornada negra a les platges de Sitges (11 de juliol de 2020)
Un home de Ribes s’ofega fent submarinisme a la platja de Sitges (25 de juliol de 2020)
Un home de 60 anys mor d’un infart a a la platja de la Barra de Sitges (1 d’agost de 2020)
Un home mor ofegat a la platja de la Barra (22 d’agost de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure