LOADING

Type to search

Actualitat

Aurora Carbonell encapçala les preferències

Aurora Carbonell i Eduard Terrado, ahir al migdia a la Fragata

La candidata d’Esquerra Republicana, Aurora Carbonell, és l’opció preferida pels sitgetans per ocupar l’Alcaldia, segons recull l’enquesta encarregada per L’Eco i que ha entrevistat 700 residents del municipi. L’edició en paper del setmanari publica la segona part de l’enquesta, la primera de la qual es va conèixer la setmana passada i que mostrava que ERC mantenia l’avantatge, entre d’altres preguntes referents a serveis, gestió i prioritats d’equipaments.

En la segona part del treball que publiquem aquesta setmana es recull també la valoració dels caps de llista de les tretze formacions que concorren el 26M, dels quals n’hi ha sis que aproven. El sondeig també exposa cinc fórmules de govern, en la qual l’opció majoritària és la de la suma de partits independentistes. A més, l’enquesta també pregunta sobre la gestió del govern municipal i el posicionament referent a la independència.

Podeu llegir les diferents preguntes plantejades en la nostra edició en paper, que també és consultable en digital a través de l’iQuiosc.