LOADING

Type to search

Actualitat

Baixen els delictes però augmenten les denúncies per drogues i armes

El resultat del Servei de la Policia Local 2010-2018 revela també que els vehicles sitgetans són els més sancionats per l’aparcament

Control de la Policia Local a les Botigues de Sitges

Els delictes s’han reduït a Sitges, per cada 1.000 habitants, en els darrers sis anys, dels 164 registrats el 2012, als 122 del 2018.. Per contra, les denúncies per drogues i armes s’han pràcticament duplicat, de 6,8 a 13,2 en el mateix període de temps. Aquestes són algunes de de les xifres recollides a l’estudi de Resultats del Servei de la Policia Local 2010-2018, que s’inclou en una comparació intermunicipal de la Diputació de Barcelona.

L’informe revela altres curiositats com que els sitgetans suspenen aparcant: de cada 100 vehicles sancionats gairebé 56 són censats a la vila, com elevat és també el percentatge d’alcoholèmies positives.

A l’edició en paper de L’Eco, analitzem aquestes i moltes altres dades que per a Rafa Pino, inspector en cap de la Policia Local, demostren que el cos de seguretat treballa en la línia correcta, tot i que de 80 persones que conformen la plantilla, només hi ha 65 operatives.

Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.

També pots veure