LOADING

Type to search

Actualitat

Batalla campal al centre de Sitges

Grups de joves es van enfrontar la matinada de dissabte a diumenge als voltants del carrer Primer de Maig durant prop de dues hores i van oferir tristes escenes, en algunes casos, d’una certa violència. Dues persones, com a mínim, van resultar ferides. No hi ha hagut fins ara cap detingut.

Les baralles van començar a l’hora de tancar els locals, quan grups de joves van increpar-se per raons desconegudes. El que va començar com una discussió menor va acabar esdevenint una baralla amb desenes de participants, que corrien amunt i avall, en ocasions per colpejar algú altre; en altres, per fugir dels cops; i en algunes més per la dinàmica dels propis fets.

Com a mínim, es van produir tres baralles. La primera, poc abans de les 4 als carrers Santa Tecla i Bassa rodona (antic carrer Espanya). Algun dels participants van utilitzar un casc de moto per colpejar els rivals. Altres, van colpejar amb el puny i puntades de peu. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van arribar als llocs dels fets a les 4.10h, alertats per una clienta de l’Hotel Subur. Quan van arribar els policies, els grups es van dispersar ràpidament i els agents no van poder efectuar cap detenció. Com a conseqüència de les disputes, un cotxe estacionat al carrer va patir lleus destrosses.

Tot i dispersar-se, els grups, però, no es van desfer, ja que poc a abans de les 5h, es va produir una altra baralla amb alguns dels integrants que havien participat a la primera. En aquest cas, va ser al carrer Espalter i la plaça del Pou Vedre. Quan els agents van arribar es van trobar l’home agredit amb el nas trencat. L’ambulància va presentar-se deu minuts després i se’l va endur a l’hospital de Sant Camil.

Els fets no van acabar aquí, sinó que al voltant de les 6 de la matinada, els violents es van tornar a enfrontar al parc de Can Bota. La baralla també va deixar una altra persona ferida, que va requerir l’atenció d’una ambulància. Quan la Policia Local va arribar, els grups s’havien dissolt, però, aquest cop sí, els agents van efectuar identificacions de possibles implicats en la baralla. Cap va ser detingut, ja que no hi havia testimonis presencials i, a més, tampoc tenien antecedents.

Les nits en alguns carrers de Sitges estan oferint, cada cop més, lamentables imatges com les que mostren aquestes gravacions realitzades per testimonis dels fets. El que es va viure la matinada de dissabte a diumenge no van ser són baralles ocasionals ni puntuals, sinó escenes habituals als voltants de l’antic Dos de Maig, que ha deixat el glamur que el va identificar dècades enrere com un episodi de la història.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)