Sitges, 23 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:19 h

Campions per dret propi

Després de sis temporades a Segona Catalana, els sitgetans aconsegueixen el somiat ascens a Primera Catalana, deu anys més tard de l’històrica promoció a OK Lliga

13/04/2018 09:250 comentaris

 

Després de sis temporades al pou de la Segona Catalana, Pins Vens va viure el dissabte la festa de l’ascens del CPS Sitges. Amb un pavelló ple i fent-li una maneta al Cadí, la grada va esclatar de joia i una afició entregada a l'equip va festejar el títol aconseguit pel conjunt sitgetà, cinc setmanes abans de la fi del campionat: una temporada per emmarcar.

Deu anys després de l'històric ascens de Primera Nacional espanyola a OK Lliga –la màxima categoria de l'hoquei espanyol–, un grup de jugadors veterans i joves dirigit per un tècnic fet a casa, en Carles Busquet, tornaven a fer història traient al primer equip de l'avenc, va ser aleshores que pel cap de molts assistents al pavelló van passar molts records de persones que havien fet molt per l'entitat. S’havia fet un pas a la història d’un club que ha viscut els millors moments i els pitjors, però que aquest dissabte 7 d’abril del 2018 comença a fer realitat un somni: l'ascens a Primera Catalana.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris