LOADING

Type to search

Cultura

Can Lloses està de festa, entre veïns i convidats

L’arribada de l’estiu és moment de festes també a les urbanitzacions. Són celebracions de germanor i gaudi de l’entorn, amb un conjunt d’actes pensats per a tota la família. 

Aquest cap de setmana és el torn de la urbanització Can Lloses-Can Marcer, una de les més poblades del municipi en la darrera dècada s’ha consolidat com un sector de primera residència. El veïnatge i també el funcionament de l’associació de veïns que ha guanyat empenta en els darrers anys per diferents mobilitzacions per a les millores de la urbanització, ha permès organitzar una nova festa major a l’alçada de les celebracions d’altres nuclis i sectors del municipi. 

Els actes s’inicien demà dissabte amb un torneig de petanca que es durà a terme a partir de les 9 del matí, i en el que s’oferirà un aperitiu per a tots els assistents. 

L’acte més important del dia, però, serà el sopar de germanor organitzat per l’Associació de Veïns i propietaris de Valles Altos, pel qual es requereix inscripció prèvia. Durant el sopar es farà l’entrega dels trofeus als guanyadors del torneig de petanca celebrats al matí i s’oferirà una degustació de pastís de Santiago acompanyat d’una copa de cava per a tots els assistents. En acabar es donarà pas al sorteig d’una smartbox i l’actuació del Dj Jaume Escolà, que amb la seva música obrirà el ball per concloure la revetlla fins que el cos aguanti.

L’endemà, el programa d’actes continuarà a les 10.30 hores, quan els més petits de la casa seran els protagonistes en la festa infantil que s’oferirà, amb diverses activitats. Nens i nenes podran gaudir d’activitats com una recerca del tresor, tallers de maquillatge infantil, una pinyata, jocs de cadires i una remullada per combatre la calor a càrrec de l’ADF (Agrupació Defensa Forestal). Un cop finalitzades les activitats s’oferiran refrescos i pica-pica com a moment de trobada final, abans d‘acabar les festes fins l’any següent. 

Tots els actes seran al carrer Milà, 1, situat al mateix barri de Can Lloses- Can Marcer, que espera rebre la veïns i visitants.

Enguany els actes s’iniciaran demà dissabte amb un torneig de petanca que es durà a terme a partir de les 9 del matí on també s’oferirà un aperitiu per a tots els assistents. L’acte més important del dia però, serà el sopar de germanor organitzat per l’Associació de Veïns i propietaris de Valles Altos -on per a participar-hi es requereix una inscripció prèvia-. Durant el sopar es farà l’entrega dels trofeus als guanyadors del torneig de petanca celebrats al matí i s’oferirà una degustació de pastis de Santiago acompanyat d’una copa de cava per a tots els assitens. En acabar es donarà pas al sorteig d’un smartbox i es donarà pas a l’actuació del Dj Jaume Escolà que amb la seva música obrirà el ball per acabar de concloure la revetlla plena de música i balls.

L’endemà el programa d’actes continuarà a dos quarts de dotze del matí donant protagonisme als més petits de la casa amb la fantàstica festa infantil que oferirà amb diverses activitats adreçades únicament cap a ells. Durant l’acte els nens i nens podran gaudir d’activitats com la recerca del tresor, tallers de maquillatge infantil, pinyata, jocs de cadires i una remullada per combatre la calor a càrrec de l’ADF (Agrupació Defensa Forestal). Un cop finalitzades les activitats s’oferiran refrescos i pica-pica per tal de concloure la festa.

Tots els actes es duran a terme al carrer Milà 1, situat al mateix barri de Can Lloses- Can Marcer que espera rebre veïns i visitants.