LOADING

Type to search

Actualitat

Cap de setmana de notables afluències i ple a la restauració

El passeig de la Ribera, dissabte al migdia

Ha estat un cap de setmana d’abans de la pandèmia. Així ho han coincidit a assenyalar comerciants, restauradors i altres serveis locals, que després de mesos sense pràcticament moviment als seus establiments, han vist com aquest cap de setmana treballaven a gran ritme.

L’obertura perimetral ha permès l’arribada de gent de fora de la comarca i ha omplert Sitges com no s’havia vist des de l’estiu passat. Alguns comerciants han apuntat que ha estat “com un cap de setmana de la primavera del 2019”. De fet, a començament de la setmana passada, quan van entrar en vigor les noves mesures, els restaurants ja van registrar un augment considerable de clients. Dimecres i dijous, que van ser jornades assoleiades i amb temperatures agradables, les terrasses dels restaurants de Sitges ja es van omplir de clients, la majoria de fora de la vila. Però res a veure amb el que s’ha vist dissabte i diumenge, que ha omplert pràcticament tots els establiments de la vila i d’una manera destacada els de baix a mar.

Alguns restaurants de Sitges ja tenien ple de reserves a mitjans de la setmana passada i van haver de descartar contínues sol·licituds de taules. En alguns casos, alguns establiments han fet doble torn.

El cap de setmana també ha estat saludat amb alegria pels comerciants. Des de després de Reis no havien pogut obrir els caps de setmana per les restriccions de la Generalitat. Que aquest cap de setmana hagi coincidit la reobertura de persianes junt amb l’aixecament de les limitacions perimetrals ha afavorit un ampli moviment, que s’ha traduït també en vendes.

Els bons resultats del cap de setmana constitueixen un pròleg del que pot succeir a partir de dissabte vinent, quan comença la Setmana Santa. Els hotelers de la vila calculen una ocupació en els dies festius del 75 per cent, mentre que les previsions en la restauració també són elevades. L’interrogant a tot plegat és si l’actual flexibilitat es traduirà en un empitjorament de les dades epidemiològiques, que acabin forçant noves restriccions.

El carrer Sant Francesc, disabte al matí

Notícies relacionades:
Els hotels comencen a treure el cap (20 de març de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure