LOADING

Type to search

Esports

Cap de setmana de retorns esportius

Les pedreres dels clubs podran tornar a competir després de molts mesos aturades a causa de la pandèmia

Fotografia: Ribes CP. Entrenament dels petits del Ribes CP.

Ha plogut molt des del passat octubre, quan després de l’inici d’algunes competicions de les diferents Federacions Catalanes, la situació sanitària va obligar a tornar a suspendre-les altra vegada, i en alguns moments, fins i tot, es va negar la possibilitat d’entrenar als clubs.

Passats uns mesos, i ja als volts de la Setmana Santa, la situació ha millorat i en aquestes darreres setmanes s’han anat reprenent algunes de les competicions. Pel que fa als equips sèniors es va començar per les categories que donaven accés a les categories estatals, on era necessari que hi hagués ascensos i descensos, i en les categories de base es va donar preferència també a les categories de més alt rang, les que donen accés a campionats estatals. Això no permetia competir, i ni tan sols entrenar, a la majoria d’equips que formen part dels clubs de Sitges, Ribes i les Roquetes.

A la versió paper de L’Eco d’aquesta setmana expliquem el retorn dels diferents equips dels clubs de Sitges, Ribes i les Roquetes (UE Sitges, Blanca Subur, Ribes, Penya Jove, Handbol Ribes, CB Ribes, CB Roquetes, CB Sitges, CPS Sitges, Ribes CP i RC Sitges). Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure