LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Cap defunció a Sant Camil en una setmana

L’Hospital de Sant Camil no ha registrat cap defunció en l’última setmana. Es tracta d’una dada prou explícita sobre l’estabilitat que ha assolit el centre darrerament. El nombre d’ingressats per Covid-19 se situa als nivells de fa dos mesos, quan va esclatar la crisi: només 20.

La xifra d’avui de defuncions per coronavirus a Sant Camil és la mateixa de divendres passat: 76. Es tracta d’una tendència reveladora de la situació de l’hospital de Sant Pere de Ribes. Des que es van produir les dues primeres morts, el 21 de març, la xifra ha crescut de manera constant, amb una mitjana que en el primer mes se situava prop dels vint setmanals i que, posteriorment, va anar baixant progressivament.

Els 20 pacients ingressats amb símptomes de Covid-19 també il·lustren la millora extraordinària de les xifres registrades en aquest centre, que va arribat a tenir 170 pacients amb aquesta malaltia el 30 de març. Per la seva part, el nombre d’altes que ha donat el centre arriba ja a les 282.

Sant Camil està tornant a la normalitat i ha recuperat ja alguns dels serveis i atencions que va deixar de prestar a finals de març, coincidint amb el moment de màxima tensió. Tot i així, té espais a disposició per si es produís un possible rebrot. Una de les actuacions que il·lustren aquesta recuperació de la normalitat és que, des d’aquesta setmana, el centre ja no envia el llistat d’ingressats, defuncions i altes cada dia, com feia des de la segona quinzena de març, sinó dos cops per setmana.

A L’Eco de demà abordem en un article la nova normalitat que està vivint Sant Camil.

Notícia relacionada:
Sant Camil acarona la ‘nova normalitat’ (11 de maig de 2020)
Igualada accedeix a la fase 1; Sitges es queda a la 0 (13 de maig de 2020)

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA