LOADING

Type to search

Actualitat

Carlos Carrizosa es reuneix amb agents econòmics de Sitges

El president del grup parlamentari de Ciutadans a Catalunya ha valorat la situació de les platges, el turisme i el comerç

Carlos Carrizosa, conversant amb el regidor Manu Rodríguez al Passeig, aquest migdia.

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha visitat aquest matí Sitges, acompanyat dels regidors del seu partit al consistori, per conèixer l’estat del sector turístic i alguns dels conflictes que hi ha damunt la taula a Sitges, com la sorra de les platges i el top manta. Carrizosa s’ha reunit amb el president de l’Associació de Platges, Manel Martínez, i membres de la junta del Gremi d’Hostaleria i de Sitges Comerç i s’ha mostrat molt crític amb el Govern Local “just a l’inici de la temporada turística i l’estat de les platges és un desastre”.

El líder de Ciutadans s’ha alineat amb les queixes dels sectors econòmics locals i ha assenyalat que “el Govern municipal no ha ajudat al comerç, no se’ls han baixat els impostos, se’ls cobren totes les taxes municipals i pateixen la competència deslleial del top manta… El teixit productiu i econòmic de la ciutat viu en el desconcert”.

Per a Carrizosa el problema de Sitges és el mateix que té Catalunya: “demanem als nostres governants que no demorin les decisions. Que governin i ajudin, i que no siguin hostatges de partits antisistema”. El portaveu de Cs ha volgut venir a Sitges a donar suport els regidors del seu partit en un dia “important” per al grup municipal: “en el Ple d’avui Ciutadans porta coses importants per debatre i per la població de Sitges, entre les quals hi ha la reprovació d’una regidora de la CUP present en una manifestació contra els comerciants”.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure