LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Corpus se celebrarà als balcons i les façanes

El Pati Blau en la seva esplendor del Corpus 2019

La mirada a terra per gaudir de les catifes del Corpus s’ha ajornat. Caldrà mirar amunt per gaudir de la proposta alternativa: el guarniment de balcons i façanes. Un acte com el Corpus, que aplega milers de visitants, era difícil imaginar que es pogués realitzar en el context actual. Ajornada la celebració amb motiu de les restriccions d’activitats i les mesures de seguretat pel nou coronavirus, la Comissió ha presentat un programa alternatiu.

El Corpus se celebrarà del 25 de maig al 21 de juny, amb una proposta de guarniment de balcons i façanes i altres activitats, que l’organització anirà revelant a través de les xarxes socials. La primera activitat l’han desvetllat avui: la Comissió convida a ornamentar els balcons amb flors i enviar les imatges a l’adreça corpusdesitges@gmail.com, per a que es pengin al web www.sitgescorpus.cat. Tots els participants concursaran per diversos premis. En els propers dies, la Comissió anunciarà altres activitats.

El calendari previst del Corpus era un programa complet del 12 al 21 de juny. L’alternativa ha ampliat la durada de les propostes, així com la seva diversitat a l’efecte de mantenir l’esperit de la celebració i garantir l’oportunitat d’una major participació.  L’exposició i el concurs de clavells –que es va cancel·lar davant la impossibilitat de garantir la igualtat de condicions per als participants, perquè la Covid-19 ha impedit en molts casos tenir-ne cura,–no limita les oportunitats de lluïment dels clavells crescuts en confinament, que tindran l’opció d’engalanar espais, balcons i façanes.