LOADING

Type to search

Esports Sin categoría

Derrota del CP Sitges a la pista del CP Congrés

El Ribes CP per la seva banda suma dues victòries en el seu doble enfrontament amb el CP Cubelles i lidera el seu grup

Fotografia: Ribes CP.

El CPS Sitges va perdre aquest cap de setmana a la pista del Congrés per un ajustat 4 a 3. Si la setmana anterior el partit es va decidir a favor dels sitgetans en els darrers segons aquesta setmana ha tocat creu i els sitgetans no van poder sumar. L’equip de Carles Busquet, seguint els protocols establerts per la Federació Catalana, no tornarà a jugar fins el dia 17 d’octubre quan visitarà la pista del HC Sant Just. La setmana següent, dia 24 d’octubre es disputarà el mateix partit a Pins Vens. Els sitgetans són segons amb tres punts dels sis possibles.

Per la seva banda el Ribes CP, de Segona Catalana, va aconseguir aquest cap de setmana la segona victòria en els dos partits disputats. Els ribetans que afrontaven les dues primeres jornades de campionat afrontant el derbi davant el Cubelles han aconseguit sumar els sis punts en joc. Aquest cap de setmana per 1 a 4 a domicili. Els ribetans lideren la classificació per la diferència de gols i disputaran el proper doble enfrontament davant el CP Vilafranca, que també ha sumat els sis punts possibles, igual que el CP Vilanova.

El CP Sitges B, també a Segona Catalana, va perdre a la pista del HC Sant Just per un contundent 7 a 2. Els sitgetans sumen tres punts dels sis possibles i tornaran a jugar els dies 18 i 25 d’octubre davant el FC Martinenc.

El Ribes CP B de Tercera Catalana ha descansat les dues primeres jornades i no debutarà fins el dia 18 d’octubre davant el HC Piera.

Resultats i propers partits Hoquei Patins cap de setmana 4 i 5 d’octubre

1a Catalana Grup 2A
Jornada 2
CP Congrés 4 – CPS Sitges 3

Jornades 3 i 4
HC Sant Just – CPS Sitges 17/10
CPS Sitges – HC Sant Just 24/10

2a Catalana Grup 3A
Jornada 2
HC Sant Just 7 – CPS Sitges B 2

Jornades 3 i 4
CPS Sitges B – FC Martinenc 18/10
FC Martinenc – CPS Sitges B 25/10

2a Catalana Grup 3B
Jornada 2
CP Cubelles 1 – Ribes CP 4

Jornades 3 i 4
CP Vilafranca – Ribes CP 18/10
Ribes CP – CP Vilafranca 25/10

3a Catalana Grup B1
CPRibes CP B – Descansa

Jornades 3 i 4
HC Piera – Ribes CP 18/10
Ribes CP – HC Piera 25/10

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure