LOADING

Type to search

Actualitat

Dos delinqüents roben a la botiga de Movistar i després són detinguts

Botiga de Movistar, al carrer Sant Francesc

Dos delinqüents han estat detinguts avui, a les 5.45h del matí, per la Policia Local després d’intentar robar a la botiga de Movistar al carrer Sant Francesc, a prop del Cap de la Vila. Abans havien robat un cotxe, també a Sitges.

Els lladres havien trencat l’aparador de l’establiment amb dues grans pedres i, acte seguit, han accedit dins per sostreure els aparells de l’interior, tot i que no han pogut emportar-se res. El fort soroll pel trencament dels vidres ha despertat alguns veïns, que ràpidament han trucat a la Policia Local. Els lladres, però, han sortit de seguida, precipitats per les alertes dels veïns, però amb les mans buides.

Un vehicle dels agents s’ha desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets i, abans d’arribar-hi, a Can Perico s’ha trobat un cotxe amb quatre ocupants que fugia en direcció al passeig de Vilafranca. Els agents han aturat el vehicle i han pogut detenir dos dels seus ocupants. Els altres dos, han fugit corrent. El vehicle havia estat robat, aquesta mateixa nit, a Sitges.

Els dos detinguts han estat traslladats a dependències policials, on encara hi romanen, a l’espera que passin a disposició judicial. La Policia Local manté la investigació oberta en la cerca d’altres implicats. El regidor de Governació, Eduard Terrado, ha agraït la col·laboració dels veïns, que han trucat ràpidament a la Policia Local, així com l’efectivitat dels agents.