LOADING

Type to search

Actualitat

Dos incendis aquest vespre a Sitges

Aquesta tarda a les 20:25 hores s’ha declarat un incendi a l’Hotel Kalma Sitges, situat al número 65 del Passeig de la Ribera, que ha afectat la cuina de l’establiment. No hi ha hagut ni ferits ni danys en l’estructura de l’edifici.

El foc, de petites proporcions, ha estat controlat ràpidament per les quatre dotacions de Bombers que s’hi han desplaçat i que, de forma preventiva, han desallotjat els prop de 40 clients de l’establiment. També s’ha desallotjat quatre veïns més de l’edifici del costat. Tant uns com altres han hagut d’esperar a la completa extinció de l’incendi per a retornar a les seves habitacions. A l’incident també s’han desplaçat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. El foc ha generat una columna de fum que s’ha divisat des de diversos punts de la vila.

Però aquest no ha estat l’únic incendi de la nit a Sitges, ja que  una hora després s’ha declarat un altre foc a l’interior d’un habitatge al carrer Antoni Gaudí. El foc s’ha produït en la campana d’una cuina i ha provocat danys a la mà a la propietària, que ha hagut de ser traslladada a l’Hospiotal de Sant Camil, després que al mateix lloc, una unitat del SEM li fes una cura. El seu estat era lleu i l’incendi ha estat sufocat sense més conseqüències. En l’operatiu han intervingut tres dels quatre camions que s’havien desplaçat a la Ribera.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure