LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El banc d’aliments distribueix vals per producte fresc del Mercat Municipal

Creu Roja i Càritas ja distribueixen els nous vals de 10 euros.

El Centre de Distribució d’Aliments (banc d’aliments) incorpora, de forma regular, l’accés a producte fresc per a les famílies usuàries. Un nou acord entre Creu Roja, Càritas i l’Ajuntament permet distribuir vals de 10 euros amb les cistelles d’aliments, que es podran bescanviar per producte fresc al Mercat Municipal.

Fins ara, el producte fresc es distribuïa segons la disponibilitat del banc d’aliments, des d’aquest mes de febrer les famílies ja reben els vals bescanviables de forma regular. Es tracta de 266 famílies i un total de 603 usuaris. Una xifra que s’ha doblat amb la pandèmia respecte de 2019.

L’Ajuntament va destinar un total de 165.000 euros a la compra d’aliments entre els mesos d’abril i setembre, incloent-hi els 50.000 euros que reben Creu Roja i Càritas anualment, més una aportació addicional de 25.000 euros i una despesa de 40.000 euros més amb compres setmanals per fer front a l’increment de les famílies amb situació de vulnerabilitat. El Centre de Distribució d’Aliments es nodreix del recapte periòdic de les entitats socials i les aportacions de l’Ajuntament.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure