LOADING

Type to search

Esports

El Bàsquet Ribes renova la seva junta directiva

Nova directiva del Bàsquet Ribes

La candidatura encapçalada per Lis Burud es va imposar amb claredat a la de María Expósito Quirós en les eleccions celebrades a la junta directiva del Club Bàsquet Ribes, el passat cap de setmana. 

A Burud, que va guanyar amb 91 vots per 19 de la seva rival a les urnes, l’acompanyaran en aquest nou projecte per al club ribetà per als propers quatre anys, Laura Sal com a vicepresidenta; Rafel Rius com a tresorer; Olga Borràs a la secretaria, i les vocals seran Cristina Piquer i Elisabet Batlle. L’actual entrenador del primer equip, Toni Segarra, en serà el director esportiu. 

Els grans objectius de la junta que encapçala Lis Burud és fer més gran el club amb, sobretot, foment del bàsquet femení, per arribar a tenir equips femenins en totes les categories de bàsquet base. Per aconseguir-ho faran campanyes a les escoles de Sant Pere de Ribes i ensenyaran aquest meravellós esport a totes les nenes i nens del municipi.

Pel que fa a l’equip sènior, la intenció és que hi hagi el màxim jugadors de Ribes possible i que sigui competitiu. 

En l’edició en paper de L’Eco de la setmana vinent hi trobareu una entrevista a pàgina completa a Lis Burud, presidenta, i Toni Segarra, director esportiu del Bàsquet Ribes.