LOADING

Type to search

Actualitat Cultura

El Carnaval comença a prendre forma amb data límit

Núria Escarp lidera la Comissió de Carnaval. 

El Carnaval 2020 pren forma, encara de manera pausada. Aviat començaran les presses per a que tot estigui a punt per a una celebració que arriba en una data òptima, del 20 al 26 de febrer, en un dels més tardans de la propera dècada. Arribar i moldre. Amb aquesta sensació se situa al capdavant de la festa la nova presidenta, Núria Escarp. La jove sitgetana encara no ha estat nomenada públicament al plenari però ja ha posat fil a l’agulla per abordar tots els ets i uts d’una celebració, menys emocional que la Festa Major però ben complexa pel que fa a les mesures de seguretat i a les sensibilitats de les diferents entitats que la conformen. 

Escarp ha treballat per configurar l’equip que l’acompanyarà i aquesta mateixa setmana ha aconseguit tancar la llista amb una exreina, Eli Marín, un excarnestoltes, Carles Franco, i dues persones fortament vinculades al Carnaval, Ainhoa Zoco i Marc Macià, aquest darrer ja havia format part de comissions anteriors. Amb l’equip a punt, la presidenta i la nova Comissió es trobaran els propers dies, per definir el full de ruta que seguiran de cara al proper Carnaval. No hi haurà temps per a grans invents, però la creativitat de la presidenta i dels nous membres, auguren una línia continuista amb el treball de la Comissió abans liderada per Ramon Artigas, amb la incorporació de noves propostes, amb la ja comentada limitació de temps d’aquest primer any de mandat. 

Amb presidència o sense, el Carnaval ja havia començat a rodar. La colla Bon Rotllo, dels grup dels Independents i que casualment va fer Reina a Escarp el 2016, prepara la figura del Carnestoltes. L’organització del personatge de la Reina 2020 és responsabilitat de la colla Smile que, després del vermut celebrat coincidint amb Santa Tecla, ara proposa el Sopar de Reines. Una vetllada que tindrà lloc al Casino Prado Suburense, el 9 de novembre a les 21 hores. Es tracta d’un sopar (amb opció infantil, sense gluten, vegana i vegetariana) amb espectacle, a càrrec de les transformistes Alba Mourin i Juan Reina (Comodín) , en el que hi haurà altres sorpreses i venda de marxandatge de la colla. Els tiquets es poden adquirir a la secretaria del Prado. i també a través de la colla Smile.