LOADING

Type to search

Actualitat

El Carnaval, l’acord de Govern, les condicions per accedir a l’habitatge protegit i el xató, a L’Eco

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un especial de 16 pàgines dedicats als Carnavals de Sitges i de Ribes, amb el programa d’actes, reportatges, entrevistes i altres articles que ens mostren les seves interioritats.

També us expliquem que el PSC i el Govern municipal han tancat un preacord per a que els socialistes entrin en l’executiu. En la crònica us donem les claus de l’estat de la política local. A més, també us informem de les condicions per optar als 175 pisos d’habitatge protegit, que els increments de rodatges augmenten lleugerament a Sitges i com serà el procés participatiu per decidir els usos de tres equipaments culturals de la vila. També entrem en les essències del xató parlant-hi amb diversos mestres.

A les pàgines de Ribes, a més de tota la informació carnavalera, us informem que la nova pista coberta estarà enllestida a la primavera i de la crida ciutadana per recuperar fotos antigues del municipi. També entrevistem una de les noves sensacions del tennis femení, Vicky Giménez, una ribetana que s’entrena al Golf Terramar.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.cat