El casal d’avis de Pau Casals es reforma per primera vegada

- Publicitat -
Humitats causades per les filtracions d’aigua al casal

El casal d’avis del carrer Pau Casals rebrà una actualització i rentada de cara per tal d’adequar-lo als usos de l’entitat. Primerament, es demoliran i substituiran totes les fusteries exteriors, per tal de millorar el sistema de tancament actual. També es repararan i sanejaran les parets de la planta subterrània. Finalment, es canviaran tots els falsos sostres, amb l’objectiu de proposar-ne de nous sostres falsos amb noves il·luminaries que s’adaptin a les necessitats de les activitats desenvolupades a cada espai.

Després que el passat Ple de l’Ajuntament aprovés la modificació de crèdit per tirar endavant les obres, valorades en 40.000 euros, la Junta de Govern del passat dilluns va autoritzar el projecte de reforma, que al ser superior als 15.000 euros, ara entrarà en procés de licitació. S’espera que les feines comencin i acabin aquest mateix any i no suposaran cap impediment als més de 170 usuaris setmanals que usen les instal·lacions.

Per altra banda, l’any vinent es reformarà la sala d’actes del soterrani, que té capacitat per a una vuitantena de persones i que, si es demana, pot utilitzar qualsevol entitat de la vila.

Ara fa un any i mig es va arranjar la teulada per a fer-la impermeable i en un futur poder escometre els arranjaments projectats, ja que bona part d’ells són humitats causades per les filtracions d’aigua. Aquesta serà la primera gran reforma que s’executa al casal d’avis del carrer Pau Casals, que va ser inaugurat l’any 1984, la passada primavera van fer la fes-ta del 40è aniversari, però la construcció de l’edifici data del 1975.

Articles relacionats