LOADING

Type to search

Cultura

El Centenari de Terramar dóna a conèixer el seu itinerari gastronòmic

Hi participen cinc restaurants de la vila en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria

El centenari de la ciutat jardí de Terramar ha presentat, aquest dissabte, un itinerari gastronòmic organitzat per restauradors locals conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb l’objectiu de recuperar receptes, plats i formes de cuinar d’ara fa 100 anys. Fins al 15 de setembre, els comensals es podran degustar les propostes gastronòmiques dels cinc restaurants sitgetans que hi participen: La Salseta, l’Acqua, La Nansa, el Pic Nic i l’Hotel Me Terramar.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes en funcions, Rosa Tubau, ha explicat que ‘’l’objectiu del centenari és posar en valor la interdisciplinarietat que va suposar el projecte de Terramar de l’any 1919 i com va afectar i transformar la població sitgetana des de principis del segle XX fins a arribar als nostres dies. Aquest concepte noucentista esdevé encara viu amb Terramar i ara fem un pas més amb aquesta proposta gastronòmica que ens permetrà reviure els gustos que hi havia a Sitges ara fa 100 anys”.

La coordinadora del Centenari de Terramar, Alba Gràcia, ha recordat que “un dels pilars del projecte de la ciutat jardí va ser el turisme i la voluntat d’atraure visitants a Sitges. Per això, aquesta proposta gastronòmica girarà entorn una oferta de tast experiencial recuperant un menú de la inauguració del parc hotel Terramar del 1919”.