LOADING

Type to search

Actualitat

El CIM convida les diferents varietats de Malvasia de Sitges a dialogar entre elles

Conèixer la seva història i degustar les diferents varietats. Aquest és l’objectiu del cicle Malvasia Power, impulsat pel Centre d’Interpretació de la Malvasia, amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria de l’IES Joan Ramon Benaprès. Es tracta d’una campanya de 12 tastos, un cada mes, durant tot el 2021, que tenen com a objectiu conèixer les diferents referències de Malvasia de Sitges produïdes per diversos cellers del Penedès.

La primera sessió de Malvasia Power es va celebrar el darrer cap de setmana de gener i l’èxit de la convocatòria va obligar els organitzadors a ampliar la cita a diumenge, ja que inicialment estava programa només per a dissabte. La segona sessió ce celebrarà aquest proper cap de setmana i ja d’entrada està desdoblada en dos dies per donar capacitat a tots les sol·licituds.

Els tastos exposen cinc referències diferents elaborades amb Malvasia de Sitges, una de les quals sempre és la de l’Hospital. Aquest cap de setmana, a banda del Blanc Subur, els assistents degustaran vins de Jané Ventura, Celler Pardas, Torre del Veguer i Vega de Ribes. En les dues primeres sessions, els caldos tastats van ser Augustus Fòrum, Parés Baltà, Oliver Viticultors, Celler del Cesc i el mateix Hospital.

En les sessions (conduïdes per l’enòleg David Martínez i la historiadora Alba Gràcia), a més de tastar els vins, els assistents poden conèixer la història, relats i llegendes vinculades a la Malvasia de Sitges. Els tastos se celebren al pati del CIM i els participants tenen l’oportunitat de visitar les instal·lacions.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure