LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El Cine Club Sitges porta les estrenes a casa durant el confinament

El Cine Club Sitges no s’atura pel confinament. Dilluns es va adherir al projecte de la Sala virtual, que permet veure algunes de les estrenes cinematogràfiques de la temporada des de casa. Un cop més, l’entitat que gestiona els cinemes del Prado i de Ribes, torna a mostrar-se a l’avantguarda dels nous canals de distribució de cinema.

La Sala virtual és un projecte d’àmbit estatal impulsat per la distribuïdora catalana A Contracorriente Films –present cada any al Festival de Cinema de Sitges–, que permet la projecció de les estrenes de la cartellera per a que els espectadors les puguin veure des de casa seva, sigui a la seva smart TV, ordinador o dispositiu mòbil.

La iniciativa va començar dilluns i ofereix un primer paquet de sis pel·lícules (veieu a sota), que està previst que s’ampliï en els propers dies. Per 6,95 euros, els usuaris poden tenir llogada la pel·lícula durant 72 hores i veure-la en quatre dispositius diferents. Els cinemes del Prado i de Ribes s’hi han adherit a la proposta, juntament amb una llarga llistes de sales d’arreu de Catalunya i d’Espanya.

Per accedir al visionat, cal simplement entrar al web salavirtualdecine.com i triar el film a veure. Eun cop s’hi entra, es desplega l’opció d’introduir un codi promocional. Si l’usuari posa “salavirtualpradositges”, el Cine Club Sitges rep 1 euro dels 6,95 que paga pel lloguer. Es tracta d’una aportació mínima, però que, per a David Cuesta, president de l’entitat, resulta “un acte simbòlic que ens permet mantenir la flama encesa”.

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres en l’àmbit local per obrir la porta al cinema, com la impulsada pel Festival de Cinema, que, des de la setmana passada, presenta un curt de cinema fantàstic en obert a través del seu canal de YouTube. Sota l’eslògan Per una quarantena més curta, el Festival ofereix curts programats en les darreres edicions del certamen

Pel·lícules de la primera setmana:
La pasión en el arte, a partir del 6 d’abril
Vivarium, a partir del 8 d’abril
Especiales, a partir del 8 d’abril
Hasta que la boda nos separe, a partir del 8 d’abril
La alegría de las pequeñas cosas, a partir del 10 d’abril
Los profesores de Saint-Denis, a partir del 16 d’abril

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA