LOADING

Type to search

Actualitat

El Cineclub i les associacions de comerciants ofereixen descomptes per anar al cinema

Botigues al centre comercial del Poble Sec

En èpoques de crisi com la que es viu en l’actualitat, les entitats cerquen solucions imaginatives i cooperen entre elles per intentar retenir els possibles clients i premiar la seva fidelitat. Els empresaris s’han de buscar la vida i qualsevol ingrès és benvingut.

El Cineclub Sitges ha engegat una iniciativa conjuntament amb Sitges Comerç i l’Associació de Comerciants i Serveis del Poble Sec per tal d’animar a les persones que comprin al comerç local. Tots els comerços adherits a les dues associacions de comerciants de Sitges obsequiaran els seus clients amb uns vals, perquè gaudeixin de les pel·lícules i documentals que s’emetin al Casino Prado per només cinc euros: el preu del dia de l’espectador.

El Cineclub està disposat a posar en marxa altres propostes per ajudar al comerç local i al sector turístic del municipi. Altrament, també ha posat en marxa una enquesta (la podeu trobar a www.cineclubsitges.com) per conèixer millor els seus espectadors. Aquells que hi participin, entraran a un sorteig per gaudir d’un any gratis de cinema.

Les associacions de comerciants de Sitges ja han realitzat diverses accions en aquests darrers mesos: durant la campanya de Nadal van fer un sorteig, amb un premi de 1.000 euros per gastar en poc temps, entre tots els seus clients. Abans, en èpoques del Festival Cinema, regalaven mascaretes fantàstiques a tots aquells que fessin compres superiors a vint euros.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure