Sitges, 20 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:39 h

El Club Handbol Ribes sots-campió de la 1a Catalana Cadet Femení

Sant Pere de Ribes va ser la seu triada per a celebrar el TOP4 de la Primera Catalana Cadet Femení d'Handbol.

Fotos extretes de la pàgina web oficial del Club Handbol Ribes.
20/05/2014 18:350 comentaris
 
Com s’esperava, les dues jornades del TOP4 de la Primera Catalana Cadet Femení, que es va disputar a Sant Pere de Ribes, han estat tan emocionants com prometien.
 
En la jornada del dissabte, quatre equips molt equilibrats s’han jugat, a cara o creu, passar a la final, el CH Igualada, el CH Sant Quirze “B”, el CH Sant Esteve de Palautordera i el CH Ribes. La primera eliminatòria entre en CH Igualada i el CH Sant Quirze “B” va deixar un resultat final de 23-26 que classificava al CH Sant Quirze a la final. Mentre que a la segona eliminatòria entre el CH Sant Esteve de Palautordera i el CH Ribes es va decidir a l’últim segon de joc per l’equip ribetà. El resultat final va estar de 22-23.
 
L’ordre de la classificació final es va decidir en la jornada de diumenge, amb els següents aparellaments i els resultats obtinguts dels corresponents partits. Lluitant pel 3er i 4rt lloc de la classificació, el CH Sant Esteve de Palautordera es va imposar al CH Igualada pel resultat de 22-25. A la final, el CH Sant Quirze “B” va superar al conjunt local del CH Ribes pe 29-20. Així, la classificació final del Top 4 de la Primera Catalana Cadet Femenina 13-14 ha quedat en l’ordre següent:
 
Campió: CH Sant Quirze “B”. 
Sots-campió: CH Ribes.
3er: CH Sant Esteve de Palautordera. 
4art: CH Igualada. 
 
Millor jugadora del Torneig: Paula Minguillon del CH Sant Quirze.
 
A la mitja del partit de la final, s’ha pogut comptar amb la presència d’un munt de jugadors de la SEA Els Costerets, que va fer una demostració de mini-handbol davant d’una graderia plena a vessar i que ha deixat constància, un cop més, que l’handbol a Ribes té molt de futur.
 
La cerimònia protocol·lària del lliurament de trofeus va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana d’Handbol, el Sr. Tomàs Moral i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el Sr. Marcos Gordaliza que han ajudat al president amfitrió, el Sr.Josep Bañez a lliurar els trofeus i els recordatoris de l’esdeveniment a les participants.
 
Les dues jornades ens van oferir quatre partits molt bonics de viure en directe. Al final de cadascun, el contrast de l’alegria de les guanyadores amb les llàgrimes de les perdedores....però amb rialles o amb llàgrimes, l’últim “crit”, el suport incondicional de les aficions, la salutació entre les jugadores i el respecte i l’esportivitat per sobre dels resultat.
 

 

 

0comentaris