LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El comerç tanca aquest cap de setmana

Els dissabtes i diumenges només podran obrir els establiments de primera necessitat

El carrer Major, aquest matí de dissabte, amb les botigues tancades

Aquest cap de setmana i el que ve, si el Procicat no decideix allargar les mesures, només podran obrir els establiments comercials considerats de primera necessitat. Així, doncs, comencen les restriccions pel comerç, que es veu obligat a tancar els dies del cap de setmana, per un espai de deu dies, en aplicació de les mesures que va aprovar el Govern fa uns dies i que es van començar a aplicar dijous.

Una situació molt difícil pel sector del comerç, que veu com les noves mesures compliquen encara més la seva situació. La restricció de moviments entre poblacions ja suposava un pas endarrere entre setmana. De cara als residents serà una situació complicada ja que quan teòricament hi ha més temps lliure, els dies de cap de setmana, no podran anar a comprar, sempre que no siguin productes d’alimentació o sanitaris.

Tímida cua en alguna de les farmàcies avui al matí

La imatge dels carrers de Sitges aquest matí era de molta tranquil·litat. La mala previsió meteorològica, aquests dies marcada pel pas del temporal Filomena, que ha deixat fred, aigua i temporal marítim, junt a les mesures restrictives per evitar contagis de Covid-19 ha fet que no es veiés gaire gent pel carrer i que en els establiments de primer necessitat no hi hagi massa cues. S’han pogut veure oberts els establiments d’alimentació i begudes, els relacionats amb la salut, com ara farmàcies o òptiques, quioscs, estancs, barberies i perruqueries. Els bars i restaurants podran obrir en les franges horàries habituals dels darrers dies.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure